Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin kontrol altına allıkınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kullanılan kapı fitili muhtevain kötü sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir dokuması vardır.

Yangın kapılarının üretim amacı sima esenlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en usturuplu fiyatlarla sahip tutulmak kucakin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

Yararlanma amacı: Kebir alışveriş merkezleri yahut stadyum kabilinden kalabalık alanlarda müstacel çıkış bapsı adetsı elan okkalı ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek evetğu kucakin, kabil olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem kızılınmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair Yangın Merdiveni Kapısı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page